Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2021 20:16 - Прословутата Кампания За Дезинформация На Covid Беше Организирана От Приятеля На Fauci, Peter Daszak
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 412 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 16.06.2021 20:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Прословутата Кампания За Дезинформация На Covid Беше Организирана От Приятеля На Fauci, Peter Daszak

imageHAF8 Юни 2021 Г.

от JD Rucker

Прикриването започна рано и продължи месеци наред. Тези, които трябваше да работят за защита на американския народ от пандемията, имаха само една грижа: да прикрият дупетата си.

 

Списъкът на съучастниците в прикриването продължава да расте. Този списък включва д-р Антъни Фаучи, както научихме наскоро наскоро. И човекът, който е действал много на конспиративните операции на публично място и зад кулисите е не друг, а EcoHealth Alliance президент Петър Daszak .

Скот Хунсел публикува блокбъстър разследващ доклад в Red State, разкриващ как Daszak работи, за да използва The Lancet като пропагандна публикация за прикриване на злоупотреби и корупция.

    image

Статиите на Lancet бяха инструменти за защита както на китайската комунистическа партия, така и на американските партии, които участваха в изследването на печалбата от функция, което даде Covid-19.

На всяка крачка, от обвиняването на супа от прилепи до третирането на боклуци като хидроксихлорохин и ивермектин, The Lancet беше основният рупор за „учените“, който насочваше хората в грешната посока.

Статията от Red State обединява всички парчета, свързвайки точките с почти всички, съсредоточени около Daszak.

С онова, което сега знаем за желанието на Фаучи да задържи участието си в лабораторията по вирусология Wuhan, както и нелепото „развенчаване“ на Daszak на теорията на лабораторията Wuhan по време на фалшивото разследване на Световната здравна организация, изглежда, че прикриването е първостепенен приоритет веднага щом им стана ясно, че Covid-19 е произведен.

С други думи, те са знаели, че са участвали в създаването на зараждащата се пандемия около началото на 2020 г., много преди повечето американци дори да са знаели, че има проблем с приготвянето.

Според статията :

 

И така, кои са учените, подписали това писмо? Многобройни експерти в областта от цял ​​свят имат едно общо нещо: Всички пътища минават през Питър Дашак .

Daszak, както си спомняте, е председател на EcoHealth Alliance и как безвъзмездните средства от NIH са били насочени към Института по вирусология Wuhan и д-р Shi Zhengli. Самият Дасак се обединява с д-р Ши при изследователски проучвания за печалба, които създават мутирали версии на коронавирус и след това тестват тези вирусни щамове върху животински и човешки клетки.

Daszak, който също подписа писмото на Lancet, има всички основания по света да иска да изкорени теорията за изтичане на лаборатория, в крайна сметка защото задният му край може да е в прашката, ако се разкрие, че е от там.

В моето изследване попаднах на множество имейли от Университета на Колорадо и Университета на Мериленд, които показват как точно е възникнало това писмо и че последните думи на парчето „ние не декларираме конкурентни интереси“, са абсолютни измама.

Като начало, от 27-те подписали писмото, 5 от тях са или служители, или членове на борда на EcoHealth Alliance. Рита Коуел, Питър Дасак, Хюм Фийлд, Джон Б. Хюз и Уилям Кареш, всички работят директно за или с EcoHealth Alliance. Едва ли безпристрастност или липса на конфликт или конкуриращ се интерес.

Във верига за електронна поща, започваща на 10 февруари 2020 г., Peter Daszak започва да иска подписвачи на горното писмо. Знанията за вируса все още бяха в ранна детска възраст, но едно нещо беше гарантирано за Дашак и неговите приятели от Алианса на екологичното здраве: Този вирус не идва от WIV.

image

Това не са „теории на конспирацията“ и предполага, че генералният директор на СЗО Тедрос Гебреесус напълно подкрепя теорията за естествената мутация.

Както посочихме, вече е имало конфликт на интереси за поне 5 от подписалите го, но има ли още?

Защо да, има. Гореспоменатият имейл беше публикуван от Държавния университет в Колорадо, след като бяха повдигнати въпроси относно връзката между университета и Алианса на EcoHealth.

Оказва се, че през 2017 г. Джонатан Епщайн, вицепрезидент на EcoHealth Alliance, се опитва да работи с университета за внос на прилепи в Колорадо като средство за изучаване на вируси, пренасящи прилепи, и как те могат да се предават на хората.

Споразумението щеше да бъде между EcoHealth Alliance, Държавния университет в Колорадо и ... NIAID, организацията, ръководена от д-р Антъни Фаучи .

Има такива, които незабавно ще обозначат това като „ теория на конспирацията “ и макар да не вярвам, че такъв етикет трябва да се счита за унизителен, нека се обърнем към него с логика. Знаем, че Fauci и Daszak обожават печалбата на функция от години.

Знаем, че техните организации са финансирали лабораторията по вирусология в Ухан . Знаем, че въз основа на вчерашните имейли те вярваха, че вероятно нарастващата пандемия идва от лабораторията.

Познавайки тези неща, наистина ли е трудно да се вярва, че правят всичко по силите си, за да прокарат теорията за зоонозния произход и да прикрият всичките си връзки с действителния източник на коронавируса?

Какви са последиците? Нека приемем, че това прикриване е престъпно. Изглежда, че е толкова prima facie.

Ако те са имали представа за създаването на коронавируса, но са подвеждали масите да вярват, че е от супа от прилепи, колко усилия са били похарчени за преследването на тяхната дезинформация?

Възможно ли е тези усилия да бъдат насочени към предотвратяване на разпространението на вируса или насърчаване на лечения като хидроксихлорохин и ивермектин ? Да.

Ако от самото начало ни бяха казали истината, можеше ли администрацията на Тръмп да действа от съвсем друга позиция и да направи повече, за да спаси човешки живот? Да.

Кристално ясно е, че Fauci и Daszak са знаели повече, отколкото са ни казвали от самото начало. Daszak дори е участвал в създаването на коронавирус през 2016 г. , според Hounsell на Red State в отделна статия .

Ако Министерството на правосъдието честно разследва това, изглежда възможно, може би дори вероятно, те да научат, че Fauci и Daszak не са просто прикривали своите асоциации. Те може да прикрият прякото си участие в създаването на самия Covid-19 .

Тази проверима конспирация беше по-лоша от това, че само няколко души прикриваха следите си. Не може да се каже колко хора са загинали в резултат на това, че Антъни Фаучи и Питър Дашак са задържали важна информация.

Разследвайте тези престъпници сега, DoJ!




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39900077
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930